
وزیر جدید دانمارک درباره امور مهاجرت و ادغام، می خواهد معیارهای اقامت دائم دانمارک را تغییر دهد.
بک (bek) در مصاحبه ای با روزنامه پولتیکن در روز پنجشنبه گفت شرکت هایی که افرادی را به عنوان کارآموز میپذیرند باید اتباع کشورهای غیر اتحادیه اروپا را قادر به رعایت معیارهای کلی برای اقامت دائم کنند. همچنین او میخواهد دراین ضمینه شرایط و قوانین بیهوده را حذف کند.
وی درباره قوانین مهاجرت افزود: شرایط قوانین مهاجرتی دانمارک «سخت، اما دیوانهکننده» نباشد.
به طور خاص، برنامه های کارآموزی با حقوق باید در شرایط کاری لحاظ شود که متقاضیان اقامت دائم باید حداقل سه سال و شش ماه از چهار سال گذشته را کار کرده باشند.
قبل از سال ۲۰۱۶، برآوردن نیازهای کاری از طریق آموزش مورد استفاده قرار میگرفت. بک مایل به بازگرداندن آن سیاست خاص نیست و معتقد است که ابتدا باید حقوق کارگران را در نظر گرفت.
بخشی از سخنرانی وی در ادامه متن آمده است:
“ما معتقدیم که افراد با حضور در محل کار به خوبی ادغام می شوند. با بودن در کنار همکاران هر روز، ایده بسیار خوبی از آنچه جامعه دانمارک به طور کلی در مورد آن است به دست خواهید آورد.
هیچ جزئیاتی در مورد بخش های خاصی که ممکن است با تغییر قوانین روبرو شوند، ارائه نشده است. بر اساس این گزارش، دانشجویان یا کارآموزان میتوانند با اشتغال در شرکتها دستمزد دریافت کنند. بک کارکنان مراقبت های اجتماعی و کارآموزان محل ساخت و ساز را به عنوان نمونه های احتمالی مشاغلی که می توان برای آنها در نظر گرفت نام برد.
قوانین اقامت دائم دانمارک در سال ۲۰۱۶ تحت دولت راست میانه قبلی تغییر کرد. قبل از این تغییر، تحصیلات در شرایطی به عنوان اشتغال در نظر گرفته میشد که بیان میکرد یک فرد باید سه سال و نیم از چهار سال گذشته شاغل بوده باشد تا بتواند معیارهای اقامت دائم را برآورده کند.
پس از سال ۲۰۱۶، هر زمانی که در آموزش و پرورش سپری می شود، جزو معیارهای استخدام محسوب نمی شود. حزب سوسیال دموکرات بک که در آن زمان در اپوزیسیون بود و از این تغییر حمایت کرد. وزیر مهاجرت جدید عنوان کرد که تغییرات سال ۲۰۱۶ را به طور کامل لغو نخواهد کرد و گفت افرادی که شاغل هستند باید نسبت به دانشجویان اولویت داشته باشند.
او همچنین در مصاحبه با پولیتیکن تاکید کرد که دولت هیچ برنامه ای برای تسهیل قوانین مهاجرتی ندارد اما همیشه همین موضع را در رابطه با قوانین کارآموزی و اقامت خواهد داشت.